Domů › ČERVENÁ VÍNA
Beaujolais Nouveau - lehké, ovocné, svěží a snadno pitelné víno.
Madeirské, polosladké víno s vůní ořechů, fíků a karamelu. Vyrábí se ze...
Archivní víno ročníku 1964
Archivní víno ročníku 1955
Archivní víno ročníku 1976
Archivní víno ročníku 1974
« 1 2 3 4 5 ... 47 »
Stránka 3 z 47 - 554 položek celkem
Madeirské, sladké víno s vůní pečeného ovoce, ořechů a karamelu. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 111 g/l
Madeirské, polosuché víno s vůní sušeného ovoce a ořechů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 78 g/l
Madeirské, polosladké víno s vůní sušeného ovoce a karamelu, doplněné jemným nádechem dřeva. Zbytkový cukr: 90 g/l
Madeirské, polosuché víno s vůní mandlí a vlašských ořechů, doplněné tóny pomerančové kůry a citrusů. Zbytkový cukr: 72,9 g/l
Tento klasický Pinot Noir rubínově červené barvy, která v okrajích připomíná cihlový nádech, osloví ve vůni tóny červené třešně, mokka kávy, a lehkým nádechem badiánu.
Červené, sladké portské víno rubínové barvy s krásným aroma čerstvých hroznů.
Červené, sladké portské víno s krásným aroma ořechů a vanilky.
Velmi pěkné víno kategorie cru bourgeois, postavené na Cabernetu Sauvignon.
Pro červené Anjou typická odrůda Cabernet Franc udivuje svojí bohatou ovocností.
Víno Cotes du Roussillon Villages z dílny slavného J. L. Thunevina (Ch. Valandraud) a J. R. Calveta, vinaře z Maury.
Slupky tohoto vína byly macerovány po dobu 25 dnů a dvakrát denně bylo víno přečerpáváno. Rok zrálo víno v amerických a francouzských sudech a poté dozrávalo 14 měsíců v láhvi.
Nastavení