Domů › ČERVENÁ VÍNA
Madeirské, polosladké víno s vůní ořechů, fíků a karamelu. Vyrábí se ze...
Archivní víno ročníku 1964
Archivní víno ročníku 1955
Archivní víno ročníku 1976
Archivní víno ročníku 1974
Ve vůni můžeme najít typické tóny odrůdy Sangiovese, ze které se dělají...
« 1 2 3 4 5 6 ... 46 »
Stránka 4 z 46 - 552 položek celkem
Jedno z kultovních vinařství jižní Rhôny si svoji slávu získalo především obdivuhodnou harmonií a elegancí svého vína, jež přitom nikterak neztrácí na síle a bohatosti.
Ch. Croix Mouton je dnes všeobecně považováno za jedno z nejlepších vín v Bordeaux z pohledu poměru kvality a ceny.
Ch. Le Conseiller je příkladem moderně pojatého vína, které staví na chuťové plnosti a bohatosti.
Bohaté a nečekaně komplexní víno z jen málo známé apelace. Lahodné, perfektně udělané. Šťavnaté, pevné, zábavné víno se zralými tříslovinami a krásnou dochutí.
Madeirské, suché víno s vůní ořechů a citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zraje v dubových sudech, nejméně 5 let. Zbytkový cukr: 51,5 g/l
Madeirské, sladké víno s vůní vyzrálého ovoce, ořechů a karamelu. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 111 g/l
Madeirské, polosuché víno s vůní medu a ořechů doplněné svěžími tóny citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 77,8 g/l
Madeirské, polosladké víno s vůní ořechů, fíků a karamelu. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 90,4 g/l
Celosvětově mimořádně úspěšné víno z produkce bratří Perrinů, majitelů jednoho z nejslavnějších Châteauneuf-du-Pape – Ch. Beaucastel.
Ovocné, bohaté víno z Bordeaux moderního stylu s kontroverzním názvem "Bad Boy".
Temně rubínová, průzračná až jiskřivá barva, vůně červeného ovoce (malin a třešní) se zázvorem a tóny lékořice. Víno s dobrou strukturou a sametovými taniny, s náznakem fialek v chuti.
Nastavení